Lego - Verhalen

XLG45005


StoryTales van LEGO® Education verrijkt de woordenschat en helpt kinderen verhalen te bedenken, visualiseren én vertellen. Door het gebruik van de bijgeleverde achtergrondkaarten (5 dubbelzijdige kaarten) kunnen kinderen zelf bepalen wáár hun verhaal zich afspeelt: een onbekende planeet, het magische sprookjesbos of de traditionele speeltuin? Als afsluiting biedt StoryTales volop kansen om het presenteren onder de knie te krijgen. Wat is er nu leuker dan je eigen verhaal te mogen vertellen aan een groep vol nieuwsgierige toehoorders?!


Jouw prijs

Leverbaar

€ 128,70

Eigenschappen

Kenmerk In deze set zitten ruim 100 losse onderdelen waarmee telkens weer andere personages, scènes en verhalen gecreëerd kunnen worden.
Leeftijd +3 j.
Omschrijving StoryTales van LEGO® Education verrijkt de woordenschat en helpt kinderen verhalen te bedenken, visualiseren én vertellen. Door het gebruik van de bijgeleverde achtergrondkaarten (5 dubbelzijdige kaarten) kunnen kinderen zelf bepalen wáár hun verhaal zich afspeelt: een onbekende planeet, het magische sprookjesbos of de traditionele speeltuin? Als afsluiting biedt StoryTales volop kansen om het presenteren onder de knie te krijgen. Wat is er nu leuker dan je eigen verhaal te mogen vertellen aan een groep vol nieuwsgierige toehoorders?!
Symbool 100-delig

Waarom kiezen voor Hageland Educatief?

  • Persoonlijke aanpak
  • Producten op maat gemaakt
  • Eigen techniekers en monteurs
  • Verpakking per klas
  • Service na verkoop

Hulp nodig?

Producten toevoegen?
Lijstjes maken?

Vaak samen gekocht

XLG9071
Lego - Duplo - Bouwplaten - Set/2

€ 51,45

NIEUW
MV3468
Lego - Duplo - Xl Wereld - Ass/480

€ 258,95

PROMO
XLG9386
Lego - Deuren, Ramen En Dakstenen - Ass/278

€ 56,85 € 33,90

XLG9385
Lego - Scenarios - Ass/1207

€ 114,30